2016. július 10., vasárnap

Hamarosan itt az új fejezet

Sziasztok!

Mivel maximum pár napon belül befejezem az új részt, úgy tervezem, hogy ez lesz az első fejezet ami már akkor kerül fel, mikor a blog nem nyilvános. Eddig mindössze egy ember van, aki kért és nem fog kapni és ő is csak a hangnem miatt, mindenki más kapni fog. Mivel miután lezárom a blogot, már nem tudok kiírni semmit, ezért most írom:

Ha valaki nem kap meghívót esetleg, az majd a loveinla@citromail.hu címre írhat, de minden e-mail címet kimásoltam egy Word dokumentumba, hogy még véletlenül se rontsam el, szóval elvileg mindenkinek kapnia kell.

Na de a lényeg: szerintem szombaton zárom le a blogot, hogy esetleg még legyen ideje meghívót kérni annak, aki eddig nem tévedt ide. Szeretnék majd feltenni egy világosabb kinézetet is, mert nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem már nagyon idegesít ez a sötét.

Szóval szombaton vagy vasárnap küldöm ki a meghívókat, és addigra már vár titeket az új fejezet. :)

Egyelőre azt mondom, hogy kipróbálom hogy működik majd a meghívós blog, aztán lehet, hogy később visszaváltok majd valamikor nyilvánosra, ki tudja. Mindenesetre jól esett a kommenteket olvasni. :)

Azt hiszem egyelőre ennyi lenne, csak időben le akartam írni, hogy mikorra várhatjátok a változást.

Abellana

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése